Bu alana reklam verebilirsiniz. Ak Web Medya Reklamcılık Hizmetleri.

Bu alana reklam verebilirsiniz...

Blogger Robots txt Oluşturucu

Blogger Robots txt Oluşturucu - Ak Web TR

Blogger İçin Özel Robots txt Oluşturucu

Bu, blogger web siteniz ve wordpress basın web siteniz için Özel Robots txt oluşturmanıza olanak tanıyan Ücretsiz Özel Robots txt Oluşturucu'dur.

Özel Robots txt oluşturmak için web sitenizin URL'sini yapıştırın, ardından Blogger veya WordPress gibi web sitenizin platformunu seçin. Ardından Oluştur düğmesine basın.

Özel Robots.txt Oluşturucu




Lütfen geçerli bir web sitesi URL'si girin!


Web Sitesi Analizi İçin Ücretsiz SEO Araçları

Web Sitesi Analizi için Ücretsiz SEO Araçlarımız, çevrimiçi varlığınızı optimize etmek için vazgeçilmez bir cephanelik sunar. Web sitenizin performansını ve görünürlüğünü artırmak için tasarlanmış kapsamlı bir yardımcı program paketiyle bu ücretsiz çevrimiçi araçlar, Dijital Pazarlama Stratejinizde hassasiyet ve öngörüyle ince ayar yapmanızı sağlar. İster küçük bir işletme sahibi, ister serbest çalışan bir web geliştiricisi veya bir pazarlama ajansı olun, araç paketimiz, web sitenizin arama motoru sıralamalarındaki performansını optimize etmek için vazgeçilmez bilgiler ve işlevler sunar.

Özel Robot txt nedir?

robots.txt dosyası, web yöneticilerinin web robotlarına (genellikle arama motoru robotlarına) web sitelerindeki sayfaları nasıl tarayacaklarını öğretmek için oluşturdukları bir metin dosyasıdır. robots.txt dosyası, web sitesinin hangi bölümlerine tarayıcılar veya robotlar tarafından erişilmemesi gerektiğini belirtir.

Bir robots.txt dosyasındaki ortak yönergeler şunları içerir:

  • Kullanıcı aracısı: Yönergelerin uygulanacağı web robotunu belirtir (ör. Googlebot, Bingbot).
  • İzin verme : Belirtilen kullanıcı aracısının hangi dizinleri veya sayfaları taramasına izin verilmediğini belirtir.
  • İzin Ver: Belirtilen kullanıcı aracısına izin vererek herhangi bir Disallow yönergesine yönelik istisnaları belirtir. belirli sayfaları veya dizinleri taramak için.
  • Site Haritası: Web sitesine ilişkin XML site haritasının konumunu belirtir.

Web sitesi sahipleri, robots.txt dosyasını özelleştirerek, sitelerinin arama motorları tarafından taranma şeklini optimize edebilir, belirli sayfaların dizine eklenmesini önleyebilir ve hassas veya alakasız içeriğin aramaya maruz kalmamasını sağlayabilir motor tarayıcıları.

Robots.txt dosyası yoksa ne olur?

Robots.txt dosyanız yoksa ne olur? Robots.txt dosyanız yoksa, arama motoru botları genellikle varsayılan olarak bir web sitesindeki tüm içeriği dizine ekler. Bu, sitenin tüm sayfalarını tarayacakları ve bunları arama sonuçlarında kullanılabilir hale getirecekleri anlamına gelir. Bununla birlikte, bir robots.txt dosyasının bulunmaması, mutlaka tüm sayfaların dizine ekleneceği anlamına gelmez; çünkü Arama Motorları, başka nedenlerle (örneğin, yinelenen veya düşük kaliteli içerik oldukları için) belirli sayfaları dizine eklememeyi tercih edebilir..

Robots.txt dosyası, web yöneticilerinin arama motoru botlarıyla iletişim kurmak için kullandıkları ve onlara hangi sayfaları dizine eklemeleri veya dizine eklememeleri gerektiğini bildiren bir araçtır. Örneğin, bir web yöneticisi, botların bir web sitesinin yalnızca dahili kullanıma yönelik veya hassas bilgiler içeren belirli bölümlerini dizine eklemesini engellemek için Robots.txt dosyasını kullanabilir.

Web sitem için robots.txt dosyasını nasıl oluşturabilirim?

Blogger CMS kullanıyorsanız, Blogger'da bir Özel Robots txt dosyası oluşturmanız çok kolaydır. Bu görevi 3 kolay adımı izleyerek yapabilirsiniz. Blogger'da Custom Robots txt dosyası oluşturma yönergesine bakalım.

  • Adım#01:- Web sitenizi metin kutusuna yazın veya yapıştırın.
  • Adım#02:- Web sitenizin CMS'sini, Blogger'ını veya WordPress'ini seçin.
  • Adım#03:- Özel Robotlar txt dosyası oluşturmak için Şimdi Oluştur düğmesine tıklayın.

Bu kadar. Sonuç kutusunda Custom Robots txt kodunun ayrıntılarını göreceksiniz. Şimdi Kopyalamak İçin Tıklayın düğmesini tıklayarak kodu kopyalayın.

... ...

--------------------------------------------------------

Ak Web TR - SEO
Ak Web - SEO



Ak.web.TR


Yazar Hakkında

2011-2024
| Blogger (Web) | SEO | CSS |
| Siber Güvenlik | Adli Bilişim |
AkWebHaber
Read Think Exercises

Yorum Gönder

#AkWEB (ak.web.tr) | Konuya dair yorumlarınızı bekliyoruz.
Bu konular dikkatinizi çekebilir

Sitemizdeki eğitimler ücretsizdir. AK Blog - AK Web

Bu alana reklam verebilirsiniz..!

Bu alana Kurumsal reklam verebilirsiniz.

Bu alana REKLAM verebilirsiniz. (Otomatik)

Çerez Onayı
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede çerezler sunuyoruz.
Detay Bilgi
Bağlantı Sorunu!
İnternet bağlantınızla ilgili bir sorun var gibi görünüyor. Lütfen internete bağlanın ve tekrar göz atmaya başlayın.
Ak.web.TR
Reklam Engelleyici Algılandı!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik.
Reklamlardan elde ettiğimiz gelir bu web sitesini yönetmek için kullanılıyor, sizden sitemizi reklam engelleme eklentinizde beyaz listeye almanızı rica ediyoruz.